Een makkelijk platform voor jouw vrachtwagens

Heb jij een vrachtwagen bedrijf, heb je een bedrijf die een vrachtwagen wilt kopen of wil je als particulier een vrachtwagen kopen dan kan deze website wellicht wat voor jou zijn! Heb je ooit een keer gehoord van Trucks.nl? Dit is een online platform voor bedrijven om hun trucks, bedrijfswagens, auto’s, containers en nog veel meer te verkopen en te kopen natuurlijk. Het handige hiervan is dat je in een groot overzicht met filters kunt werken om de juiste truck te kopen. Echter kan je ook opleggers halen en onderdelen voor jouw vrachtwagen. In deze blog ga ik jullie hieronder wat meer vertellen over dit platform en nog een tip van de blog om het af te sluiten. Ben je al een beetje benieuwd naar de blog? Bekijk het nu!

Verkopen op TrucksNL

Doordat TrucksNL heel veel bezoekers per maand krijgt is het wellicht handig voor jou als bedrijf of als particulier hierop te verkopen. Zij houden zich bezig met de marketing, de website, social media en meer. Jij hoeft alleen jouw voorraad systeem van jouw bedrijf te koppelen met die van hun en dan zal je kunnen verkopen. Als je niet een heel voorraad systeem hebt maar gewoon een handmatige voorraad kan je dit ook handmatig inladen bij TrucksNL. TrucksNL werkt met een abonnement waar je maandelijks voor betaald om op de website te staan. Daarnaast kan je ook nog een banner plaatsen op de website zoals dat je helemaal bovenaan staat of op de home pagina. Kortom, het hebben van jouw trucks of dergelijke is heel handig want jaarlijks heeft TrucksNL 4,5 miljoen advertentie kliks op hun website. Een klein voorbeeldje om te verkopen kan bijvoorbeeld zijn dat je een oplegger te koop hebt staan en die wil je daar verkopen, je laadt het in en het staat op de website.

Kopen op TrucksNL

Als je als particulier of bedrijf een vrachtwagen, oplegger of dergelijks wilt kopen dan kan dat natuurlijk ook. Het is heel overzichtelijk want je hebt een duidelijk beeld wat er aan aanbod is en elke advertentie heeft specificaties uit welk jaar het komt, hoogte van de kilometer teller , enkele afbeeldingen natuurlijk en nog veel meer.

Tip van de blog!

Als je dus hebt besloten om iets te kopen op de website, dan zal ik eerst altijd een kijkje nemen bij de persoon die het verkoopt. TrucksNL wilt namelijk geen slechte klanten krijgen omdat op de foto’s bepaalde dingen niet eruit zien zoals op de foto’s. Zelf heb ik dat namelijk ook een keer mee gemaakt.